UCC HATÁLYOS NEMZETKÖZI TÖRVÉNYRENDELET

AHHOZ, HOGY AZ ALÁBBI OLDALAK KÖZÜL AZ ÁLTALAD KIVÁLASZTOTT OLDALON MINDEN KÉP MEGJELENJEN, DUPLÁN KATTINTS AZ OLDAL CÍMÉRE

 

MENÜ

 

 

Hogy jobban megértsd majd az Udvarias értesítés szövegét, először röviden leírom, hogy az emberek kormányzata és pénzügyi rendszerei alatt működő vállalatok hogyan árulták el e bolygó lakosságát, hiszen ez mindenkit érint.

Kezdem azzal, hogy a név az egyéni azonosítás formális rendszere volt, amelyet a rómaiak hoztak létre az ókori kelta elnevezési hagyományok megsértése révén, és amely azonnal kijelentette a társadalmi helyzetét a római jogban , a „név” megnevezésének formájában történő megfogalmazásával (ez a forma nálunk: Családnév, amit követ a Keresztnév, és még esetleg a második Keresztnév is). A nomen szó a nominából származik, amely maga is két (2) ősi latin gyökér gyökeréből származik, ami azt jelenti, hogy „mi vagyunk, én vagyunk”, és a mina jelentése „érték”. Ennélfogva a név nevek eredeti etimológiai jelentése az „én érték”, a rendszerhez viszonyítva, amely egyaránt jelöli a társadalmi helyzetet és az identitást.  

1931-ben a Vatikán néven ismert római birodalom, amely bejegyzett vállalatként működik, létrehozta a Nemzetközi Fizetések Bankját (BISZ-t, amelynek tagja volt az egykori MNB), a társult magán központi bankok követelésének ellenőrzésére a világ minden táján. A legtöbb ország szándékos csődjét követően a privát központi bankokat adminisztrátorként telepítették, és a globális Cestui Que Vie / Foreign Situs Trust rendszer 1933-tól kezdődött. Az 1933 óta létrehozott minden Cestui Que Vie Trust az egyik volt a három korona közül, amely a Vatikán tulajdonának 3 követelését képviselte, mint az ingatlan, a személyes tulajdon és az egyházi tulajdon, valamint a férfiak és nők jogainak megtagadása. Mivel a Cestui Que Vie Trustok magán titokként jöttek létre, hiszen több feltételezésre támaszkodtak, köztük egyes nemzeti birtokok (melyek az államok) folyamatos csődjére, a Vatikáni Bankok (privát központi bankok, mint az egykori MNB) igényelt magántulajdonává váltak, ezért nem lehet közvetlenül követelni vagy felhasználni. Míg a privát központi bankok privát titkos trustjait nem lehetett közvetlenül kezelni, mégis bizonyos jogi feltételezéseken alapultak, beleértve a csecsemők, férfiak és nők nevének, testének, elméjének és lelkének tulajdonjogát. Minden férfinek és nőnek, abszolút joga volt megtámadni, és elutasítani az ilyen hamis feltételezéseket, mint az Egy Mennyország tagja, és saját jogcímük birtokosa. Tekintettel arra, hogy a magán központi bankok hamis vélelmek alapján hozták létre a magán titkos trustokat, amikor egy férfi vagy nő világossá tette a Live Born Record-ot, amely az Egy Mennyország által (nagyon kis számban, és szigorú feltételekhez kötött) kiadott nyilvántartott okirat, és követelést támasztott a saját nevére, testére, elméjére és lelkére bármilyen ilyen hamis alapú vélelem megszűnt.

1933 óta, egy új gyermek szülésekor a felsőbb birtok végrehajtói vagy tisztviselői önként és tudatosan átadták a gyermek, mint kedvezményezett jótékony jogosultságait az 1. Cestui Que (Vie) vagyonkezelő cégnek nyilvántartási szám formájában, a név bejegyzésével, ezáltal létrehozva a Vállalatot (ez a személyazonosító, és minden más igazolványban is csupa nagybetűvel írt NÉV, ami ennek a Vállalatnak a neve volt, és nem a miénk, amit strómannak is neveznek), és megfosztva a gyermeket az ingatlantulajdonosi jogaitól. Vagyis az összes ingatlan tulajdonjoga a Vatikáné volt, az ingatlanokat pedig az egységes ingatlan nyilvántartásban vezették bolygó szerte, mi pedig csak Azon Rabszolgák (UCC hatálya alá tartozó termék, ami ingóság) voltunk, amik karban tartják az ingatlanokat, emellett hasznot termelnek (illetékek, adók, visszafizethetetlen kölcsönök törlesztése stb.). Mert 1933 óta, amikor gyermeket szültek, a felsőbb birtok végrehajtói vagy tisztviselői tudatosan és önként követelték a csecsemőt, mint ingóságot a Birtokhoz. A rabszolga-baba szerződést azután hozzák létre, hogy tiszteletben tartották az ősi hagyományt, miszerint a csecsemő lábainak festéklenyomatát, vagy egy csepp vérét az élve születettek nyilvántartásába helyezték, és a szülőket becsapva rávették arra, hogy írják alá az élve születésről szóló nyilvántartás jogi jelentését. Ezt az élve születésről szóló nyilvántartást, mint kötvényt átalakították egy rabszolgakötvénynek, amelyet a birtok magántartalék bankjának adtak el, majd a bank tulajdonában lévő gyermekeket gyermekenként egy második és különálló Cestui Que (Vie) Trust-ba továbbították, és minden gyermekről azt a hamis feltételezést állították, hogy 7 éves korában ”elveszett a tengeren”, ezért halott, így minden kötvény a gyermekek 7 éves korában járt le. Miután a kötvény a gyermek 7 éves korában lejárt, és a bank nem volt képes „megfogni” a rabszolga gyermeket, a tengeri zálogjogot jogszerűen bocsátották ki az elveszett tulajdon „megmentésére”, ami maga a sorozatban kibocsájtott valuta volt, a Cestui Que (Vie) Trust ellen. Ez egyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy pl. az MNB így volt jogosult a pénzkibocsájtásra. 

A Római Törvény által kiadott Születési Anyakönyvi Kivonat a 17. századi települési igazolásokkal egyenértékű modernséget képviselt, azt jelentette, hogy koldus porhüvely, és gyakorlatilag egy római rabszolga.  Mivel rabszolgák voltunk (a tudtunk, akaratunk, és beleegyezésünk nélkül), ezért azt csináltak velünk, amit akartak. Minden állam (amelyek a Vatikán által irányított Egyetemes Trust, azaz Egyetemes rabszolgarendszer helyi közvetítői és ügynökei) rendszere arra szolgált, hogy a rabszolgáknak szabályokat hozzon, irányítsa, korlátozza, ellenőrizze, kényszerítse, büntesse azokat, rendelkezzen az idejükkel, életükkel, stb. Pl. azért kellett adóznunk, és azért vehette el a gyámügy a szülőtől a gyermeket, mert a szülő, és a gyermek is római rabszolga volt, és pl. azért működtek bíróságok mert a római rabszolgák felett, amiken szintén tengeri zálog volt (nemzeti adósság) ítélkezhettek a tengeri jog, vagyis a UCC szabályai szerint, amit nem volt ajánlatos felfedni, ezért másnak nevezték.

 

további info: https://op.harmoniaban.org/

 

https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=https://i-uv.com/&prev=search

 

Neked is van születési anyakönyvi kivonatod? Azon a személyazonosító igazolványon, amit mindenütt kérnek Tőled nézd csak meg, hogy NAGY BETŰVEL van-e írva rajta a név?  

Ám nem kell megijedned, ezek már NEM érvényesek, ugyanis:

Az OPPT (EGY Emberiség Nyilvános Trust) megbízottjai a legális jogi struktúrán keresztül, amit maga a „rendszer” biztosított, jogorvoslat keretében jogszerűen jogerősen semmisé, érvénytelenné, vagy másként törölté nyilvánították a bankokat, a kormányokat, ezáltal az összes adósság, törvény, bíróság, rendőrség, születési anyakönyvi kivonat, személyazonosító, és más igazolvány, Cestui Que (Vie) Trust, élve születési nyilvántartás, rabszolga baba szerződés, rabszolga kötvény, tengeri zálogjog, stróman, stb, is jogszerűen jogerősen semmisé, érvénytelenné, vagy másként törölté lett nyilvánítva, majd 2013.03.18. napján jogszerűen megszüntették és lezárták az Egyetemes Trustot, így véget vetve a globális rabszolgarendszernek. Ezzel minden ember – kivéve a rabszolgasági rendszerek minden korábbi vezetője, ügynökei és kedvezményezettjei, beleértve az egyetemes, nemzetközi, nemzeti és állami egyenértékű személyeket is - abszolút szabaddá, és adósságmentessé vált a bolygón, így visszakapva a teljes jogcímét, tulajdonjogát, jogait, mely magában foglalja a jogorvoslathoz való jogot is.

Ezt követően nekünk már csak az a dolgunk, hogy tisztában legyünk a jogi helyzetünkkel, és felnőjünk a saját szabadságunkhoz, és adósságmentességünkhöz, vagyis eltüntessük magunkból a rabszolga gondolkodást és viselkedést.   

Ha korlátozzák a szabadságunkat, és/vagy adósságmentességünket, és/vagy jogcímünket, és/vagy tulajdonjogunkat, jogorvoslattal élhetünk, amit az Udvarias értesítés elküldésével tudunk elkezdeni.

Ugyanis az Udvarias értesítésben nem kizárólagosan felajánlod annak, akinek elküldöd, vagy személyesen átadod, az Udvarias Értesítést a Szerződési Feltételeid, melyet teljesen tudatosan, önként, és szándékosan ráutaló magatartással azonnal elfogad, amennyiben kötelességét elmulasztva, azonnali hatállyal NEM HAGYJA ABBA és NEM SZÜNTETI MEG az ellened indított eljárását, követelést, stb-t.

Abban az esetben, ha elfogadja az Udvarias értesítésben felajánlott Szerződési Feltételeid, egyrészről beismeri, hogy fenntartja a RABSZOLGA RENDSZERT ellened, másrészről törvényesen kötelező érvényű Szerződés jön létre közted és közte (a továbbiakban: Szerződés).

A Szerződés szerint tudatosan, önként, és szándékosan azt vállalja egyéni és korlátlan felelősséggel, hogy ami kárt okoz neked azzal, hogy fenntartja ellened a RABSZOLGA RENDSZERT, azt Ő egyénileg megtéríti neked a Szerződésben meghatározottak szerint, és erre biztosítékul szolgál az Ő minden eszköze (teljes vagyona). A kiszámlázott kártérítés teljesítésének esetleges elmaradását követően a UCC 9-609, és 9-610 szerint, teljes jogcímmel, AMELY MAGÁBAN FOGLALJA A VÉGREHAJTÁS JOGÁT IS,  rendelkezhetsz a biztosítékkal (az Ő teljes vagyonával). Ez pl. azt jelenti, hogy birtokba veheted és értékesítheted az Ő ingatlanát, stb…

A Szerződés szerint Ő a Szerződés valamennyi feltételével tudatosan, önként és akarattal egyetért, az A Jegyzékben  megállapított díjakat feltétel nélkül elfogadja, és visszavonhatatlanul és feltétel nélkül lemond az ellenvetés, a mentelmi jog, és a védelem bármilyen és valamennyi jogáról.

 

További info: Szűcs Eszter 30/7247066

 

Aki még nem veszített állítólagos pert, és nincs állítólagos végrehajtás alatt, és akár fizeti az állítólagos kölcsönét, akár nem, csak annak érdemes az alábbi u.n. Tisztázással kezdeni, mert pervesztést követően, és/vagy  végrehajtás alatt tapasztalatom szerint már csak fölösleges időhúzás a Tisztázás. De döntse el mindenki saját maga.

Ha szeretnél tisztázást küldeni, másold ki innen a szövegét. Ez az eredeti angol oldalon szereplő tisztázás fordítása, ezért több, más, nem kell bele:

 

 

 

KÉRELEM KÖLCSÖN-FINANSZÍROZÁSI HÁTTÉR IGAZOLÓ DOKUMENTUMAINAK BEMUTATÁSÁRA

 

Hivatkozással: (szerződés megnevezése és száma)

Dátum: ____________________

Tisztelt (Bank neve)!

 

Felhívom a figyelmemét arra, hogy lehetnek bizonyos szabálytalanságok a fent hivatkozott pénzügyi eszköz finanszírozásával kapcsolatban. A probléma megoldása érdekében a következőket kell megadnia:

1. Készítsen dokumentációt a fenti pénzügyi eszközre vonatkozóan az állítólag kölcsönzött pénz korábbi jogcíméről, tulajdonjogáról, az állítólag kölcsönözött pénzhez való jogokról.

2. Készítsen dokumentációt azoknak a pénzeszközöknek a származási előzményeiről, amelyek állítólagos korábbi jogcíme, tulajdonjoga és jogai fennálltak az állítólag kölcsönözött pénzre vonatkozóan a fenti pénzügyi eszköz tekintetében. Az alapok történetének és származásának legalább három [3] generációra meg kell mutatnia az alapok származását.

3. Készítsen dokumentációt a tényleges tranzakcióról és az említett pénzeszközök [előzetes tulajdonjog, tulajdonjogok és jogok] átadásáról a kölcsönadótól a kölcsönvevőhöz [számlázás / nyugták].

4. Mutassa be azt a nedves tintával aláírt szerződést, amit átfogó, teljes ismeretek birtokában kötöttem meg ezzel a társasággal.

A válasz elmulasztása elismerésnek tekintendő arra vonatkozóan, hogy az összes kért dokumentáció nem áll rendelkezésre.

Kérem, nyújtsa be a fenti dokumentumokat jelen kérelem kézhezvételétől számított 15 naptári napon belül.

Sérelem nélkül, a UCC 1-308

Tisztelettel:

___________________________

 

 

Ha szeretnél Udvarias értesítést küldeni, kérd a szucs1eszter@gmail címen az Udvarias értesítés nyomtatványt, vagy TÖLTSD LE INNEN:

 

https://www.facebook.com/groups/587257161749481/files/

 


 

 

 

 


 

A számla minta, és kisérőlevél minta innen letölthető:

 

 

https://www.facebook.com/groups/587257161749481/files/

 

Az Udvarias értesítésben számmal azonosított UCC Dokumentumok, melyek joghatályos Egyetemes, és Nemzetközi Törvényi Rendeleteket tartalmaznak - ezért a világ minden emberére vonatkoznak-, amelyek mivel cáfolatlanok, a nemzetközi jog általánosan elismert szabályai, melyek mindaddig joghatályosak, míg valaki, pl. Ön, a megfelelő cáfolati nyilatkozatot be nem nyújtja. A megfelelő cáfolati nyilatkozat: a fentebb számmal azonosított UCC Dokumentumokban foglalt TÉNYEKNEK a fajlagossággal, és sajátossággal együtt pontról pontra megfelelően igazolt cáfolatát tartalmazó, az Ön által az irányadó törvény szerinti hamis esküre és aláírásra vonatkozó teljes büntető jogi felelősségének tudatában a nedves tintával aláírt kellőképp hitelesített nyilatkozata.

 

Az említett Egyetemes, és Nemzetközi Törvényi Rendeletek az egykori – egykori, mert semmis, érvénytelen vagy másként törölt -MAGYARORSZÁG által is elismertek: egykori Magyarország Alaptörvénye, ALAPVETÉS Q cikk (3): Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait. Azzal, hogy az egykori Magyarország Alaptörvénye alapján Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait, az egykori Magyarország Alaptörvénye tette lehetővé a saját, és MAGYARORSZÁG, és annak teljes jogrendje semmissé, érvénytelenné, törölté nyilvánítását a nemzetközi jog általánosan elismert szabályai által, mely az említett TÉNYEK alapján megtörtént.

 

A 2012127914 számú TÉNYEK NYILATKOZATA 2012. nov. 28. UCC Dokumentum Ön által az irányadó törvény szerinti hamis esküre és aláírásra vonatkozó teljes büntető jogi felelősségének tudatában a nedves tintával aláírt kellőképp hitelesített megfelelő Cáfolati nyilatkozatát a hivatalos ucc-3 nyomtatványon kell a WASHINGTON, D.C. Állami Minisztériumhoz benyújtani,  ahol elfogadása esetében iktatják a UCC  nyilvános nyilvántartásában.  

 

Bármilyen és minden más állítólagos cáfolat csak vélemény, amely joghatás kiváltására alkalmatlan! Továbbá a megfelelő cáfoltai nyilatkozat hiányában MAGYARORSZÁG, Magyarország Alaptörvénye, és teljes jogrendje semmis, érvénytelen, vagy másként törölt, ezért joghatás kiváltására alkalmatlan!

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Az Udvarias értesítés kísérőlevelében az Udvarias értesítés és a saját ügyeddel összefüggésben a saját gondolataidat érdemes megfogalmazni,  amit fontosnak tartassz még közölni. A tapasztalataim alapján Én mos az alábbi szövegezésű kísérőlevelet küldöm, amit szabadon felhasználhatsz (a fehér betűs részek helyére értelemszerűen írd be ami oda kell, a vonalas részek pedig értelemszerűen kitöltendők):

 

Udvarias értesítés kísérő levele

 

Válaszadó neve, állítólagos pozíciója

címe (mely az állítólagos vállalkozás címe)

Tárgy: Válasz az Ön ___________ számú , ______________ -én kelt levelére

Dátum: dátum

 

Kedves Válaszadó neve!

 

Az Udvarias értesítésben felajánlásra kerültek Önnek a Szerződési Feltételeim, melyet teljesen tudatosan, önként, és szándékosan ráutaló magatartással azonnal elfogad, amennyiben kötelességét elmulasztva, azonnali hatállyal nem HAGYJA ABBA és nem SZÜNTETI MEG az ellenem indított bármilyen, és valamennyi törvénytelen, és illegális cselekményt

Abban az esetben, ha elfogadja az Udvarias értesítésben felajánlott Szerződési Feltételeim, egyrészről beismeri, hogy fenntartja a RABSZOLGA RENDSZERT ellenem, másrészről törvényesen kötelező érvényű Szerződés jön létre köztem és Ön között (a továbbiakban: Szerződés).

A Szerződés szerint Ön tudatosan, önként, és szándékosan azt vállalja egyéni és korlátlan felelősséggel, hogy ami kárt okoz nekem azzal, hogy fenntartja ellenem a RABSZOLGA RENDSZERT, azt Ön egyénileg megtéríti nekem a Szerződésben meghatározottak szerint, és erre biztosítékul szolgál az Ön minden eszköze (teljes vagyona). A kiszámlázott kártérítés teljesítésének esetleges elmaradását követően a UCC 9-609, és 9-610 szerint, teljes jogcímmel, AMELY MAGÁBAN FOGLALJA A VÉGREHAJTÁS JOGÁT IS,  rendelkezhetem a biztosítékkal (az Ön teljes vagyonával). Ez pl. azt jelenti, hogy birtokba vehetem és értékesíthetem az Ön ingatlanát, stb…

A Szerződés szerint Ön a Szerződés valamennyi feltételével tudatosan, önként és akarattal egyetért, az A Jegyzékben  megállapított díjakat feltétel nélkül elfogadja, és visszavonhatatlanul és feltétel nélkül lemond az ellenvetés, a mentelmi jog, és a védelem bármilyen és valamennyi jogáról.

Ezért felhívom rá a figyelmét, hogy nagyon-nagyon figyelmesen olvassa el az Udvarias értesítést, és nagyon-nagyon alaposan gondolja át a döntését, és azt, hogyan cselekszik a jövőben.

Mi, mindannyian roppant horderejű ébredésnek vagyunk részesei. Ez az ébredés békés, és a Föld minden emberét érintő folyamat.

Áldott ébredést kívánok Önnek!

 

Szívélyes üdvözlettel:  

aláírásod

 .............................................................................

 

A számlával és felszólítással kapcsolatos infók feltöltése hamarosan....

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet